ויזה לנורבגיה

ויזה לנורבגיה ואישורי כניסה

דרכון ישראלי

דרכון ישראלי

אזרחים ישראלים הנכנסים לנורבגיה חייבים להצטייד בדרכון בתוקף.

אין צורך בויזה ורשויות ההגירה הנורווגיות מעניקות אשרת תייר של 90 יום לאזרחים ישראליים הנכנסים לנורבגיה. בכל מקרה, הסמכות להענקת האשרה או לשלילתה נתונה לשיקול דעתם הבלעדי של רשויות ההגירה הנורווגיות.

אשרות

נורבגיה מנפיקה גם ויזות עסקים, עבודה, סטודנט ואשרות שהייה. לפרטים נוספים על ויזות, הקליקו כאן.

מי עוד פטור מויזה לנורבגיה?

  • תושבים ואזרחים נורווגים.
  • תושבים ואזרחים אירופאיים שמדינתם חתומה על אמנת שנגן.
  • צוות דיפלומטי קונסולרי בזמן תפקידו במדינה.

מספרי טלפון חשובים בנורבגיה